Peking University Yenching Academy (Master in China Studies) now accepts applications for the 2020 Cohort.

Please note that all students and alumni of Partner Universities, including METU, are required to apply through their universities and be nominated for application; applications of those who bypass the university process will not be considered.

For the application and nomination process, please go to website: yenchingacademy.pku.edu.cn/Application; or e-mail the Director of METU CI Prof. Sirin Saracoglu (ssirin@metu.edu.tr) or Ms. Esra Akgül Şişli from METU International Cooperations Office (esrak@metu.edu.tr)

---------------

Pekin Üniversitesi Yenching Akademisi Çin Çalışmaları YL programı başvuruları açılmıştır.

ODTÜ dahil olmak üzere tüm Partner üniversite mezun ve öğrencileri bağlı oldukları üniversite tarafından aday gösterilmek durumundadır. Aday gösterilme sürecinden geçmeden yapılan direkt başvurular dikkate alınmayacaktır.

Daha fazla bilgi için  yenchingacademy.pku.edu.cn/Application sayfasını ziyarte ediniz, ya da ODTÜ Konfüçyus Merkezi Müdürü Prof. Şirin Saracoğlu (ssirin@metu.edu.tr) veya ODTÜ Uluslararası İşbirliği Ofisi'nden Sn. Esra Akgül Şişli (esrak@metu.edu.tr) ile iletişime geçiniz.