Değerli Program Katılımcıları,

Sizlerin de bildiği gibi üniversite kuralları gereği hibe ödemelerinin gerçekleşebilmesi için ilgili ödeme belgelerinin üniversitiemiz muhasebesine iletilmesi gerekiyor . Her yıl olduğu gibi bu yıl da üniversitemiz muhasebesi yıl sonu kapama işlemleri sebebiyle Aralık-Ocak arasında yeni ödeme belgeleri teslim almayacaktır. Dolayısıyla muhasebe işlemlerinin kapalı olacağı belirtilen dönemde hareketlilik öncesi veya sonrası ödemelerinin tarafınıza iletilebilmesi için, hareketliliğinizle ilgili gerekli evrakların ofis danışmanlarınıza iletilmesi gerekmektedir. Ödeme süreçlerinin başlatılabilmesi için tüm belgelerinizin tamamlanmış olması gerektiğini tekrar hatırlatmak isteriz.

8 Aralık 2023 tarhine kadar hareketlilik öncesi veya hareketlilik sonrası belgelerinizi tamamlarsanız ilgili hibe aödemesi için işlemlerinizi başlatabileceğiz. Bu tarihten sonra belgelerinizin tamamlanması halinde hibe ödemeleri için Ocak ayı ortasında muhasebe işlemlerinin tekrardan başlamasını beklemek durumunda kalacağız. 8 Aralık 2023 tarihinden sonra teslim edilen belgelerin ödemlerinin Şubat ayı ortasını bulabileceğini de hatırlatmak isteriz.

Dear Program Participants,

As you know, in order for the grant payments to be made in accordance with the university rules, the relevant payment documents must be submitted to our university accounting. This year, as every year, our university accounting will not receive new payment documents between December and January due to year-end closing procedures. Therefore, in order for the pre- or post-mobility payments to be sent to you during the period when the accounting procedures will be closed, the necessary documents related to your mobility should be forwarded to your office consultants. We would like to remind you again that all your documents must be completed in order to start the payment processes.

If you complete your pre-mobility or post-mobility documents by December 8, 2023, we will be able to start the process for the relevant grant payment. If your documents are completed after this date, we will have to wait for the accounting processes to start again in mid-January for grant payments. For documents submitted after December 8, 2023, we would like to remind you that the payments may take until mid-February.