BÜTÇE KISITI NEDEDİYLE  PLANLANAN ÇAĞRIYA ÇIKILAMAYACAKTIR. / DUE TO LIMITED BUDGET, THE FOLLOWING CALL WILL NOT BE REALIZED.

* An English version of the announcement follows below.

Değerli öğrencilerimiz,

Erasmus+ KA103 Programı 2020 Proje bütçesi kapsamında önümüzdeki haftalarda öğrenci staj hareketliliği ilanına çıkılması planlanmaktadır. Bu duyurunun amacı başvurmak isteyen öğrencilere ilan öncesi kabul mektubu araştırmak için ek zaman vermektir.

Staj hareketliliğinizin en az 60 gün olması ve en geç 31 Mayıs 2023 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvuru şartları ve diğer detaylar staj ilanında ayrıca belirtilecektir. İlan için duyurularımızı takip ediniz.

2020 Projesi Hibe Miktarları (Aylık)

Ülke Grupları

Aylık Staj Hibe Miktarları (Avro)

1. ve. 2. Grup Program Ülkeleri

Birleşik Krallık, Danimarka, Finlandiya, İrlanda, İsveç, İzlanda, Lihtenştayn, Lüksemburg, Norveç, Almanya, Avusturya, Belçika, Fransa, Güney Kıbrıs, Hollanda, İspanya, İtalya, Malta, Portekiz, Yunanistan

3. Grup Program Ülkeleri

Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Hırvatistan, Letonya, Litvanya, Macaristan, Makedonya, Polonya, Romanya, Sırbistan, Slovakya, Slovenya

-----------------------------------------------------------------------------------

ENGLISH VERSION

Dear students;

International Cooperations Office is planning to announce Erasmus+ KA103 Programme Student Traineeship from the 2020 Project Term in the upcoming weeks. The purpose of this announcement is to give students who additional time to search for acceptance letter before the announcement.

Your traineeship mobility must be at least 60 days and must be carried out by 31 May 2023 at the latest. The details of the application will be given during the announcement for application.

2020 Project Grants (monthly)

Groups

Countries