Erasmus+ International Credit Mobility (ICM) Giden Öğretim Elemanı Hareketliliği 4. Başvuru Çağrısı

Erasmus+ öğretim elemanı hareketliliği mevcut bir dersin bir bölümünü verme, seminer verme, atölye çalışmaları, tez jürilerine dahil olma gibi akademik içerikli faaliyetleri kapsayabilir.

Mevcut başvuru çağrısı Ermenistan, Kolombiya, Sırbistan, İsrail ve ABD’yi kapsamaktadir. Ülke/üniversiteler ile hibe ve seyahat destekleri BURADA görülebilir.

Program kapsamında 160 € günlük harcırah ve gidilen şehre bağlı olarak 275 -1100 € arası seyahat desteği verilmektedir. Programdan hibe almadan yararlanmak da mümkündür.

1. Son basvuru tarihi: 23 Haziran 2017'YE UZATILMIŞTIR
  2. Hareketliligin gerceklestirilebilecegi son tarih: 31 Temmuz 2017
  3. Minimum faaliyet suresi: 5 is gunu (1 hafta)

Başvuru Kosullari:

1. Adaylarin basvuru sirasinda ODTU mensubu ve fiilen görev yapiyor olmalari gerekmektedir.
  2. Tercih edilen universite(ler) ile son basvuru tarihi olan 23 Haziran 2017 tarihinden once iletisim kurulmus ve e-posta araciligiyla da olsa on kabul alinmis olmasi beklenmektedir.
  3. On kabul alinmadigi takdirde basvuru gecerli sayilmayacaktir.

Basvuru Belgeleri:

1. Ön kabul mektubu / mesajı (ODTÜ öğretim üyesini ağırlayacak olan bölüm / öğretim üyesinden alınabilir)
  2. Basvuru formu (buradan indirilebilir)

Basvuru belgelerinin 23 Haziran 2017 tarihine kadar icm@metu.edu.tr adresine gonderilmesi gerekmektedir.

Değerlendirme Süreci:

Üniversitemiz Değişim Programları Komisyonunca belirlenen seçim kritelerine göre her aday için toplam puan hesaplaması yapılır. Hesaplanan puanlara göre adayların tercihleri ve çağrı kapsamında ilan edilen ülke kotaları göz önünde bulundurularak seçim süreci tamamlanır.

Seçim kritlerleri burada görülebilir.

İletişim:

Programla ilgili sorularınız için Uluslararası İşbirliği Ofisi'ne ulaşabilirsiniz:

icm@metu.edu.tr

210 7179 - Gülizar Karahan Balya