DAAD Webinar: 'International Master‘s Degree Programs in Civil, Electrical, Industrial and Mechanical Engineering for Young Professionals"

Sayın Bayanlar ve Baylar,

DAAD Ankara Danışma Merkezi, RWTH Aachen Üniversitesi ile birlikte 28 Kasım 2017, Salı günü 17.00- 18.30 arasında İnternet ortamında 'International Master‘s Degree Programs in Civil, Electrical, Industrial and Mechanical Engineering for Young Professionals' adlı bir Webinar/ Uzaktan Eğitim düzenleyecektir.

Hedef kitle Almanya' da yükseköğrenim görmek isteyen lise, lisans öğrencileri ve ebeveynlerdir.
Bu sunum İngilizce gerçekleşecektir!

Webinar’a kayıt olmak için, Facebook sayfamızı veya Web sitemizi takip edin. Katılım PC, Tablet veya Akıllı Telefon üzerinden
gerçekleşebilir.

Ankarada ki DAAD Danışma Merkezi hakkında detaylı bilgiye Web sitemizden ulaşabilirsiniz www.daad-turkiye.org Ekte yolladığımız el ilanını ilgili kişilere iletirseniz seviniriz.

Desteğiniz için teşekkürler!

Konuyla ilgili sorularınızı bize sorabilirsiniz!

Selamlar

DAAD Ankara